23/4/13

257. Dark





Dark 


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλανήτης Χθον, τηλεπαθητική αναφορά πιλότου νετρινοσκάφους fatalstar, Γαλαξιακό έτος 4, από υποατομική χρονοκάψουλα που εισήλθε στην ατμόσφαιρα του νέου αυτού πλανήτη:

Αξιότιμε Κυβερνήτα,
Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω δείγματα ανεξήγητης αλλά και αξιοπαρατήρητης συμπεριφοράς, από αυτόχθονα κάτοικο που χειρίζονταν όχημα με τέσσερις τροχούς - η ύπαρξη αυτής της μορφής τεχνολογίας οχημάτων πιθανολογείται στην περίοδο της πρώιμης χιλιετίας......(Αξιότιμος Κυβερνήτης) ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ!
Εεεε.....με συγχωρείτε (η βιοστολή του πιλότου σφίχτηκε νοιώθοντας κι αυτή το ξαφνικό του στρες, έβαλε σε λειτουργία τον Α.Υ.Χ.Ε.Ν.Α - Αυτόματο Υποδόριο Χορηγό Ενφορφινών Νάμαι Άνετα) είπε με τρεμάμενη φωνή, και αμέσως σκέφτηκε τον μικρό άσπρο κύλινδρο που στη μια άκρη του ήταν αναμμένος και η άλλη του άκρη ήταν στα χείλη του οδηγού, σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερος από όλες αυτές τις παπαριές για την καταπολέμηση του άγχους, αλλά και για κάτι άλλο, πολύ καλύτερο που μόλις τώρα άρχισε να υποψιάζεται, καθώς δεν περάσαν λίγα νανοδευτερόλεπτα μετά τη διεύρυνση του τηλεπαθητικού πεδίου σε ανεξερεύνητες περιοχές του πρωτόγονου εκείνου φαντασιακού, που αναβόσβηνε τα φώτα για άγνωστους λόγους.
Για μια στιγμή! σκέφτηκε ο πιλότος και ο Αξιότιμος Κυβερνήτης σούφρωσε οργισμένος τα φρύδια του: ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΕ, ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ, ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ Σ΄ΕΣΤΕΛΝΑ, ΘΑ ΦΤΥΑΡΙΖΕΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ! ΑΝΙΚΑΝΕ, ΡΕΜΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ! Ξαφνικά όμως τον πλημμύρισε μια υπέροχη αίσθηση, στην αρχή ξερόβηξε, γιατί η αίσθηση του καπνού του ήταν εντελώς ξένη, και η προειδοποίηση "Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία" άστραψε με την ταχύτητα της για να δώσει τη θέση της σε ένα γλυκό και χαλαρό χαμόγελο.
Ρε πιλότε, Διατάξτε Αξιότιμε Κυβερνήτα, δεν παρατάμε όλες αυτές τις παπαριές να πάμε κι εμείς ν΄αράξουμε λίγο σ΄αυτό τον πλανήτη; Είναι τόσο αντιφατικός αλλά και τόσο όμορφος!
Κόλλα το δικιέ μου! Αυτός είσαι, είπε ο πιλότος χαρούμενος.

Ο Κυβερνήτης έθεσε το διακόπτη της χρονοκατάψυξης στη θέση ΟΝ, διάρκεια: 5.000 χρόνια, και μπήκε σούμπιτος στον τηλεμεταφορέα :)

ξωτικό είπε...

Aααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Α !!!!!!!!!!!!!

μέχρι και να σε.... μισήσω μπορώ για αυτές τις φωτό ;-)

Όρίστε είδες τι κατάφερες !!
Ένα τέτοιο σαν του Ηλιογράφου έπαθα κι εγώ αλλά.......
χωρίς λόγια :-))

Πααπαπα και ήμουν ήδη στα πρόθυρα εγκεφαλικού πριν μπώ ,ήρθα κι έστρωσα........

ούυυυυυυυυφ

Margo είπε...

Εεεε καλά τώρα και μόνο με το σχόλιο του Ηλιογράφου καταλαβαίνεις πόσο προκαλείς με τις φωτό σου :)
Εξωπραγματικές!!!!!
Το φυτό μοιάζει σαν να είναι φωτισμένο από μέσα. Πώς το έκανες; Και τι χρώμα!!!!!!

Η ομάδα όλη σε εγρήγορση.. πολύ μου αρέσει ;)

dodo είπε...

Εδώ επιβάλλεται υπόκλιση... στην ιεράν αγαύη ;-)

Thalassenia είπε...

Συμφωνώ με την margo, αφού έκανες λαλιστότατο τον ηλιογράφο, φαντάσου το αποτέλεσμα...ανατριχίλα και βάλε!!! :)))

Έτσι σιγά σιγά να ζεσταίνεται η διαμπλογκοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Άστρια είπε...

Καθαρά windscreeniκές! Θα τις αναγνώριζα μεταξύ πολλών!:)

Πολύ μου άρεσε η μη αναμενόμενη σουρρεαλιστική ροζ άπόχρωση για την αγαύη, κόντρα σ' αυτό το καταπληκτικό σκούρο μπλε τ’ ουρανού και της θάλασσας.

Οι χρωματικές γνώσεις για την αγαύη, έφταναν μέχρι το πράσινο εδώ και το μπλε στο Μεξικό, από όπου βγαίνει η τεκίλα. Αλήθεια, η φωτογραφία βγήκε με φλας και αναμμένα τα φώτα του αυτοκινήτου; Έγινε κάποια επεξεργασία για το χρώμα;


υγ. Το σχόλιο του ηλιογράφου, λόγω πολυπλοκότητας της υπόθεσης, θα ξαναπεράσω να το διαβάσω με προσοχή:) Το μόνο που σκέφτηκα είναι την προσγείωση εξωγήινων πάνω σε μία αγαύη:)έτσι,για το καλωσόρισμα:)

H.Constantinos είπε...

Ηλιογράφε !!!

Η ανάγνωση συνοδεύτηκε από τσιγάρο με τον καλό τον καπνό, τον έξτρα αρωματικό, σε Rizla Micron γιά περισσότερη γεύση.
Γιατί όλα χρειάζονται την κατάλληλη συνοδεία, πχ, δεν γίνεται να ακούς Tom Waits πίνοντας χυμό καρότου, ούτε και Κατερίνα Στανίση πίνοντας γάλα με κακάο.

Ηταν μία υπερπαραγωγή γεμάτη νοήματα, γεμάτη αλήθειες.
Νοήματα δυσνόητα γιά τους πολλούς.
Αλήθειες αόρατες, κρυμμένες πίσω από την μισαλλοδοξία της υστερίας.

Ομως αυτό το τόσο αισιόδοξο, το τόσο υπέροχο happy end μου γέμισε την καρδιά ελπίδα. Ισως κάποτε να είναι όλα όπως πριν. Τότε που η Lauren Bacall φωτογραφιζόταν με το τσιγάρο στο στόμα χωρίς να κινδυνεύει να την λιθοβολήσουν.

*Ο Α.Υ.Χ.Ε.Ν.Α. έγραψε!

H.Constantinos είπε...

Κυρία Ξωτικού, χαίρομαι που πάθατε κάτι ανάλογο, και ευχαριστώ πολύ δηλαδή, αλλά θα προτιμούσα να το πάθετε πιό περιφραστικά!

H.Constantinos είπε...

Margo, είναι όλο αυτό το παιχνίδι επεξεργασίας και συνδυασμών φίλτρων που το ξεκίνησα από ιδέα του Ηλιογράφου, και τελικά έχει κάπως ζωγραφικό ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ!

H.Constantinos είπε...

Dodo, δεν το ήξερα πως το λένε το φυτό... Κάτι άλλο θυμόμουν, αλλά ήταν ungoogleable...
Οι αναζητήσεις σας είναι ως συνήθως απίστευτες!

H.Constantinos είπε...

Thalassenia, όταν κάνω λαλίστατο τον Ηλιογράφο το χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όλοι εδώ, ευτυχώς συμβαίνει που και που!

Ακριβώς, να ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα, έλα όλοι μαζί!



H.Constantinos είπε...

Αστρια, μερσί!

Καλά, όλοι το ξέρατε το φυτό ότι το λένε αγαύη, μόνο εγώ πρώτη φορά το ακούω!

Πράσινη ήταν η αγαύη, και φωτογραφήθηκε μόνο με φλας, αλλά μετά έπεσαν φίλτρα και επεξεργασία, να σου πιάσουν έλατο Ευρυτανίας και να σου το κάνουν ροζ σικλαμέν!

ΥΓ: Οχι, δεν νομίζω ότι ο Ηλιογράφος εννοούσε την προσγείωση εξωγήινων στα αγκάθια της αγαύης γιά καλωσόρισμα, το σχόλιο είχε ιδιαίτερο βάθος και πλήθος νοημάτων και αληθειών όπως έχω επισημάνει παραπάνω καπνίζοντας έξτρα αρωματικό καπνό με Rizla Micron!



ξωτικό είπε...

Θα μπορούσα απλώς να ανακράξω:
Αθάνατος !!!!!
με...πολλά νοήματα βεβαίως βεβαίως.......,
διότι εγώ έτσι το ήξευρα το φυτούλι το οποίον και λατρεύω και έχω φάει τα λυσσακά μου να το φωτογραφίσω αξιοπρεπώς (εις μάτην) εις τας Νάξους....


ματαμπήκα μπάς και το πιστέψω το χουνέρι που μ'έκανες ;-)



http://www.herb.gr/index.php/news/Agave_Americana/

H.Constantinos είπε...

Εγώ πάντως κυρία Ξωτικού μου, με αυτή την ανάρτηση έμαθα πως το λένε το φυτόν που είχα ξαναφωτογραφίσει, αλλά χωρίς να ξέρω πωστολέν!
Συν τα διάφορα περί τεκίλας!

Roadartist είπε...

Ποιος είναι αυτός που πηγαίνει βραδιάτικα στη θάλασσα και φωτογραφίζει πίσω από τους κάκτους;;; :))))

H.Constantinos είπε...

Roadartist, ύποπτος τύπος...

Άστρια είπε...

:))) η προσγείωση στον κάκτο ήταν δική μου σκέψη και όχι ερμηνεία του ηλιογράφου:)

Τώρα διάβασα και την πολύπλοκη γλωσσοεπιστημονικά ιστορία.. ε, καταπληκτική! Μα πού τα βρίσκει ο ηλιογράφος!! κι αυτό το Α.Υ.Χ.Ε.Ν.Α... καταγράφηκε!

H.Constantinos είπε...

Αστρια, α, δικό σου ήταν!! LOL!!

Ανώνυμος είπε...

Most women for my part aren't attracted to adult males with enormous muscle groups or even care how massive your muscular tissues are, as long as you're
tone and in form.

Feel free to surf to my web-site; incline dumbbell shrug