10/1/08

97. Ωχροί κύκνοι



Ωχροί κύκνοι, με έντονο μακιγιάζ στο πρόσωπο...
...
Driving and Shooting in the mist

15 σχόλια:

prasino liker είπε...

Για να κρυψουν την θλιψη τους Constantine.

dodo είπε...

Γενικώς, προτιμώ τα λιονταράκια, είναι πιό κλασικά και βγάζουν και μιά δύναμη, όσο να πεις.
Ομολογώ όμως ότι και οι κύκνοι, σε ζευγάρι, και με επιχρωματισμένη την κομψή κεφαλή, ε ναι, ένα μεγαλείο, μιά φινέτσα, ένα κάτι, τέλος πάντων, το έχουν... ;-D

Angeliki είπε...

Poly cult to olo skiniko...peritto na sou pw oti afta sini8ws de ta vazoun gia diakosmisi...ta vazoun gia na 3efortontai ta pitsirikia oi goneis tous tin wra pou 8a etrwgan.... to 3erw giati kai mena oi dikoi mou me pigainan se estiatorio me paromoio styl (se alogo vevaia) kai de me evlepan gia 2-3 wres:PPPP

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι λετε, αλλα εγω το θεωρω καρα_κιτς.
η εχεις ζωντανα ζωα η τπτ.
αυτα τα γυψινα ειναι αηδια.

kiki είπε...

Προτιμώ την ομίχλη :-))

H.Constantinos είπε...

Prasino liker, ναι, οι δυστυχισμένοι...


Dodos, ο Fashion Editor του Windscreen σας αποκαλύπτει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα τις προτάσεις των designers γιά το 2008:
Ωχροί πελαργοί με διακριτικό σωμόν lipstick στο ράμφος, και ωχρές Αφροδίτες, αυτές με την στάμνα στον ώμο, με μπρονζέ ανταύγειες στα μαλλιά.
Τα λιοντάρια παραμένουν all time classics γιά τους διακριτικούς ιδιοκτήτες πανωσηκωμάτων, όμως οι λευκές Χιονάτες με τους 7 νάνους, θεωρούνται πλέον πασέ.

H.Constantinos είπε...

Angeliki, απολύτως cult!
Δεν την είχα σκεφτεί την πρακτική πλευρά τους...

Aliki, απολύτως αηδιαστικά...

Oneiromageiremata, κι εγώ, κρίμα που δεν ήταν πιό πυκνή να τους κρύβει!

dodo είπε...

Ωχρός πελαργός με σωμόν ράμφος; πολύ μινιμάλ η φετινή άποψη. Νομίζω ότι θα προτιμήσω την Αφροδίτη με τις μπρονζέ ανταύγειες, θέλω κάτι γκλαμουράτο!

Πολύ ενδιαφέρουσα η ποικιλία τών φωτιστικών στο "Μικρό Καφέ"...

H.Constantinos είπε...

Ντόντε, είναι μελετημένος ο φωτισμός. Εμένα μου αρέσουν τα επιτοίχια ΔΕΗ design, που τα έχει βάλει γιά ατμόσφαιρα τις ρομαντικές ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.
Εκείνο που με προβληματίζει όμως είναι τί χρώμα πρέπει να είναι τα μαξιλάρια στις καρέκλες.
Θα μπορούσαν να είναι πράσινα γιά να δένουν με την ταμπέλα, αλλά δεν νομίζω... Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι μώβ γιά να δένουν παραδοσιακά με την πέτρα, ή σωμόν. Και κίτρινα θα μπορούσε.

dodo είπε...

Τα vintage επιτοίχια φωτιστικά τής ΔΕΗ "συνομιλούν" αρμονικά με το σύγχρονο επικεραμίδιο δορυφορικό πιάτο, παντρεύοντας έτσι την παραδοσιακή γραμμή με το μεταμοντέρνο ντιζάιν, σε μιά προσπάθεια να καταστεί σαφές και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι διόλου δεν εμποδίζεται η συνύπαρξη τού παλιού με το καινούργιο, και ότι, όταν και όπου υπάρχει ταλέντο και προοδευτική διαθεση, μαζί με βαθιά γνώση τής ιστορίας και τής αισθητικής τού τόπου, τότε κάλλιστα μπορεί, τελικά, να σερβιριστεί ο εσπρέσσο στο φλυτζανάκι τού τούρκικου... :-)))

Και τα μαξιλάρια, φυσικά, πορτοκαλιά- γιά να ξεχωρίζουν και στην ομίχλη!

aqua είπε...

Αμαν βρε παιδιά!
Είπε ο άνθρωπος να κάνει μια υπέρβαση στο ντιζάιν και πέσατε να τον φάτε!
Ναι ..προτιμώ το μαξιλάρι στο πορτοκαλί του.
Ετσι για να δένει με την λεπτομέρεια του ράμφους!

kiki είπε...

Είδες βρε Aqua? Είναι να μη βρούνε "τροφή"... :-)

H.Constantinos είπε...

Dodos, Aqua, Oneiromageiremata,

Ασχετο, αλλά επίκαιρο: Οπως πληροφορήθηκα ευκολότατα με ελάχιστο Googling, η παραδοσιακή ψησταριά του προηγούμενου ποστ έχει τραπεζομάντηλα ροζ με άσπρες ανισομεγέθεις ακανόνιστες βούλες.

Και όποιος δεν με πιστεύει άς το κοιτάξει!!

dodo είπε...

Γκούγκλισα την ψησταριά και... απογοητεύτηκα! Περίμενα κάτι σε καρβουνιαρο- χανο- παραγκο- λαδοκολλο- ουζοτσιπουροκατάσταση και έπεσα πάνω σε "Διατίθεται αίθουσα διά Συνεστιάσεις" ;-(

H.Constantinos είπε...

Ντόντε, πάνε αυτά, τώρα επικρατεί χλιδή στην περιοχή...
Να δείς πολυτελή δωμάτια με ροζ-σωμόν σατέν κούβρρρρρρρρρ-λλλλλί αρμονικά συνδυασμένα με χειροποίητα κιλίμια, και μπιμπελά από όνυχα μαζί με παλιά αλέτρια, να πάθεις πολιτισμικό σόκ!